Over ons

Kramer Kunst & Antiek is al meer dan 60 jaar een familiebedrijf en een begrip in de Nieuwe Spiegelstraat en tegenwoordig ook in Wormerveer. Als officiële dealer van De Porceleyne Fles – Royal Delft vindt u in onze winkel nieuw en antiek Delfts aardewerk. Ook tonen wij de grootste collectie Nederlandse tegels vanaf 1600 tot nu en baardmankruiken en roemer glazen zoals u die kunt zien in zeventiende-eeuwse stillevens. Verder bevat onze collectie glas- en kristal, sieraden, tafelzilver, bodemvondsten, antieke klokken en horloges, boeken, prenten en schilderijen, goud en zilver, lampen, Aziatisch porselein en meer. In de webshop staat slechts een deel van onze producten. Op Prinsengracht 807 en op de Samsonweg 13 in Wormerveer laten wij u graag onze uitgebreide collectie zien. We zijn ervaren in het verzenden van kwetsbare objecten, over de hele wereld.

U bent welkom om goederen die u te koop aanbiedt mee te brengen naar de winkel, of per e-mail ons een foto tonen ter indicatie.

Voor lossen en laden is er gratis parkeergelegenheid.U vindt onze winkel in Wormerveer tussen de Gamma en Praxis in. De winkel in Amsterdam is in het hart van het Spiegelkwartier, recht tegenover het Rijksmuseum.

Heeft u vragen?

Bel dan naar 020-6261116, wij geven u graag advies